BrandSpot op maat voor nieuwe klant Katholieke Pabo Zwolle

Dat brand management software cruciaal is voor grote organisaties met wereldwijde vestigingen is niet moeilijk in te denken, maar ook kleinere organisaties kunnen er ontzettend veel baat bij hebben. Onze nieuwe klant Katholieke Pabo Zwolle (KPZ) bewijst dit. Toch stond KPZ in het begin voor een herkenbaar dilemma die bij veel kleinschalige organisaties leeft: enerzijds de behoefte voor een centrale opslagplaats voor afbeeldingen en een middel om op snelle manier brochures te kunnen produceren en te laten drukken, anderzijds de vraag of de investering ook daadwerkelijk tot een aanzienlijke kostenreductie zou leiden.

Dit dilemma is begrijpelijk en daarom bieden wij een speciale versie van BrandSpot voor een beperkt aantal gebruikers. De kosten zijn lager, maar deze versie van BrandSpot beschikt wel over alles wat KPZ nodig heeft. Voor KPZ was deze uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding de doorslag om voor BrandSpot te kiezen.

BrandSpot voor Katholieke Pabo Zwolle

De speciaal voor KPZ ingerichte BrandSpot portal, beschikt over de drie basisapplicaties die het hele proces dekken –van het opslaan van bestaande materialen tot aan het creëren en drukken van nieuwe communicatiematerialen:

  • De Library, ofwel DAM, is de centrale opslagplaats voor afbeeldingen en foto’s van KPZ
  •  In de Studio kunnen flyers, brochures en allerlei andere documenten worden vormgegeven.
  • Met de WebShop kunnen deze marketingmaterialen worden besteld bij de drukker.

BrandSpot is een standaard product en toch voor iedere organisatie anders. De portal wordt namelijk ingericht op basis van de specifieke wensen van de klant. Zo kunnen er bijvoorbeeld wizards worden aangemaakt. Een wizard maakt gebruik van vooraf gedefinieerde velden en dropdownlijsten met klantspecifieke informatie. Een visitekaartje is een goed voorbeeld van een document dat normaal gesproken via een wizard kan worden samengesteld. KPZ maakt al veel gebruik van de mogelijkheid visitekaartjes zelf te maken en meteen te bestellen.

Nanette Herfst van Katholieke Pabo Zwolle is zeer te spreken over de persoonlijke benadering die Cordeo hanteert: “Dat er zoveel mogelijk is, was een prettige verrassing voor ons. BrandSpot is bij ons ingericht naar onze wensen en de prijs was een mooie meevaller. Ik vind het ook heel plezierig om in te werken”

We kijken erg uit naar een mooie samenwerking met Katholieke Pabo Zwolle!

Terug naar nieuws