Cordeo behaalt ISO 27001 certificaat

2016, een nieuw jaar. Wat is de beste manier om 2016 te starten? Veilig. En dat is precies waar wij keihard aan hebben gewerkt afgelopen jaar. Wij voorzien een steeds grotere behoefte en vraag naar informatiebeveiliging. Daarom is Cordeo vanaf 1 januari 2016 officieel ISO 27001 gecertificeerd.

Veiligheid is een thema dat in 2016 in alle opzichten zeker centraal zal staan. Op het gebied van digitale informatie beveiliging worden er steeds slimmere cyberaanvallen gepleegd, en ook kleinere organisaties zijn hiervan steeds vaker de dupe. Dit maakt dat iedere organisatie zich steeds beter moet voorbereiden om eventuele hack-aanvallen te weren. Met onze certificering lopen wij voorop wat betreft de noodzakelijke informatiebeveiliging, zodat u veilig gebruik kan maken van ons online platform BrandSpot.

Wat is ISO 27001?

ISO staat voor Internationale Organisatie voor Standaardisatie. De ISO met code 27001 omvat normen voor het vaststellen, implementeren, bijhouden en continu verbeteren van managementsystemen voor informatiebeveiliging.

Een ISO 27001 certificaat heeft een driejarige geldigheidsduur. Na drie jaar wordt er opnieuw een diepgaand onderzoek gedaan om vast te stellen dat een bedrijf nog steeds aan de eisen voldoet. Ook wordt er jaarlijks een controle uitgevoerd. Zo werken organisaties met een ISO 27001 certificaat voortdurend aan een betere informatiebeveiliging.

Wat betekent dat voor u?

U heeft de garantie dat er zorgvuldig wordt omgegaan met uw gegevens, terwijl u zonder zorgen gebruik maakt van ons “in the cloud” platform en dat Cordeo continu oog heeft voor verbeteringen in de interne organisatie!

Concreet betekent Cordeo ISO 27001:

 • dat uw persoonlijke informatie in onze handen veilig is;
  Vertrouwelijk informatie zoals contactgegevens en uw bedrijfsdata worden strikt gewaarborgd
 • dat u zonder zorgen gebruik kunt maken van onze “in the cloud” diensten;
  Afbeeldingen en documenten zijn in BrandSpot alleen voor bevoegden zichtbaar
 • dat alle door u gebruikte variabele data voor e-mail en direct mail campagnes goed beschermd zijn;
  Namen en contactgegevens van uw contactpersonen zijn volledig beschermd
 • dat u makkelijk en veilig gebruik kunt maken van de single sign-on opties in BrandSpot;
  Inloggen in BrandSpot onder uw persoonlijke account op een veilige manier
 • dat datalekken worden voorkomen.
  Cordeo is voorbereid op de meest geavanceerde hacktechnieken

DEKRA, waarborging van veiligheidDekra ISO

Het ISO 27001 certificaat is afgegeven door DEKRA. DEKRA is een onafhankelijke kennisorganisatie die zich wereldwijd inzet voor de waarborging van veiligheid en kwaliteit.

Dekra schrijft de volgende conclusie:

“BrandSpot is een interessant product/dienst, goed geïmplementeerd, met een hoog kwaliteitsniveau. Cordeo is een kleine, professionele organisatie, met een hoog niveau van management commitment voor het managementsysteem en voor informatiebeveiliging en competente en enthousiaste medewerkers, met een adequaat niveau van bewustzijn van de informatiebeveiligingsrisico’s”

Terug naar nieuws