Cordeo sluit partnerschap met ZorgpleinNoord

Cordeo heeft recentelijk een partnerschap gesloten met ZorgpleinNoord. Aan alle leden van ZorgpleinNoord, bieden wij BrandSpot aan met speciale voorwaarden en ledenkorting, zodat zorginstellingen kunnen profiteren van de vele voordelen van Brandspot.

ZorgpleinNoord

Het logo van ZorgpleinNoordZorgpleinNoord is dé werkgeversorganisatie voor Zorg en Welzijn in Noord-Nederland. Met meer dan 270 aangesloten organisaties, samen goed voor ongeveer 65.000 fte, vertegenwoordigt ZorgpleinNoord ruim 85% van de zorg- en ongeveer de helft van de welzijnssector in Noord-Nederland.

ZorgpleinNoord werkt voor en met de aangesloten organisaties aan zorg en welzijn in de provincies Drenthe, Groningen en Friesland. Daarbij wordt ondersteuning en advies gegeven op het terrein van arbeidsmarktvraagstukken, mobiliteit en imago. Als regionale arbeidsmarktorganisatie wordt geanticipeerd op het sterk lokale karakter van de arbeidsmarktontwikkelingen.

BrandSpot voor de zorgsector

Als aanvulling op de vele diensten die ZorgpleinNoord al verschaft, bieden wij BrandSpot voor de zorg aan. Veel zorginstellingen zijn op zoek naar een oplossing die het maken van communicatiematerialen makkelijker, sneller en goedkoper kan maken. Daarbij moet er ook rekening worden gehouden met consistentie van de huisstijl en moet de oplossing het liefst zo gebruiksvriendelijk mogelijk zijn.

Speciaal voor de zorgsector heeft BrandSpot extra features, zoals het genereren van PDF’s die door een screenreader gelezen kunnen worden t.b.v. blinden en slechtzienden en persoonlijke folders met op maat informatie voor de patiënt.

“BrandSpot is een uitstekende oplossing voor zorginstellingen om grip te krijgen op communicatieprocessen. We zijn verheugd dat we BrandSpot met ledenvoordeel aan onze leden kunnen aanbieden”

Ida Grasdijk, Directeur-Bestuurder ZorgpleinNoord

“We zien uit naar een vruchtbare samenwerking en hopen dat BrandSpot gaat bijdragen aan efficiënte processen en kostenbesparingen bij zorg- en welzijnsinstellingen”

Cyril Reijnen, Managing Director Cordeo

Meer weten over BrandSpot voor de zorg? Download hier de factsheet!

Terug naar nieuws