Cordeo wint aanbesteding Brand Portal bij HAN

Onlangs hebben wij te horen gekregen dat wij weer een nieuwe klant mogen verwelkomen: na een aanbestedingstraject heeft Hogeschool Arnhem en Nijmegen (HAN) voor onze brand portal gekozen!

BrandSpot heeft om meerdere redenen de voorkeur gekregen. Een helder implementatieplan en brede ervaring is positief beoordeeld, evenals ervaring met externe koppelingen zoals Hodex (“Hoger Onderwijs Data EXchange”, zie hier) en SURFconext. BrandSpot was uiteindelijk de keus met de beste prijs/kwaliteit verhouding.

Onderwijsinstellingen en Brand Management

Onderwijsinstellingen zijn vaak grote organisaties die op een efficiënte en consistente manier herhaaldelijk nieuwe materialen moeten produceren. Bachelorbrochures hebben regelmatig een update nodig en folders, uitnodigingen voor speciale evenementen, of zelfs bewegwijzeringen tijdens open dagen, moeten vaak opnieuw gemaakt worden. Vaak is naast een Nederlandstalige versie ook een Engelstalige vereist.

Al deze communicatiematerialen moeten vervolgens tijdig gedrukt worden en afgeleverd zijn bij de verschillende vestigingen en faculteiten of online beschikbaar gemaakt.

Alleen al om dit voor elkaar te krijgen, is er het volgende nodig:

  • een “in the cloud” opslagsysteem met foto’s, afbeeldingen en logo’s, waar iedere gebruiker online bij kan;
  • een huisstijlhandboek met alle voorschriften voor kleuren, titels, lettertypen etc.;
  • een applicatie waarmee documenten kunnen worden gemaakt;
  • een koppeling met de lokale printer om makkelijk een bestelling te plaatsen.

Het spreekt voor zich dat een software die alle bovenstaande punten in één unieke oplossing biedt, ontzettend veel omwegen ontwijkt en het creatieproces van marketingmaterialen vereenvoudigt. Niet voor niets hebben vier hogescholen, vijf universiteiten, één Pabo en één middelbare school voor ons brand management software BrandSpot gekozen.

Niet alleen drukwerk

Een gewenste functie bij hogescholen die BrandSpot onder andere biedt, is de mogelijkheid om gepersonaliseerde informatie naar potentiële studenten te sturen. Hogeschool Windesheim uit Zwolle en Hogeschool Utrecht beschikken hier al over. Via de website kan een aankomende student zelf zijn/haar brochure samenstellen met uitsluitend de informatie waarin hij/zij geïnteresseerd is (lees meer). Zo krijgt de potentiële student de gepersonaliseerde brochure in PDF-vorm toegestuurd.

We kijken uit naar een mooie samenwerking met Hogeschool Arnhem en Nijmegen!

Terug naar nieuws