Nederlandse Rode Kruis kiest oplossing van Cordeo

Het Nederlandse Rode Kruis steunt bij haar hulp op meer dan 33.000 vrijwilligers verspreid over heel Nederland. De organisatie was naast een beeldbank op zoek naar een oplossing om lokale afdelingen in het land te ondersteunen met communicatiemiddelen. Het Nederlandse Rode Kruis heeft gekozen voor de online oplossing XLdoc van Cordeo en De Groot Drukkerij, sinds 2011 outputpartner van Cordeo.

Momenteel vinden de voorbereidingen plaats voor de implementatie van een compleet publicatieplatform op basis van XLdoc. Deze oplossing zal bestaan uit een uitgebreide beeldbank en online opmaakmogelijkheden voor zowel het verenigingskantoor als de locale afdelingen in het land.

Eén project is met voorrang afgerond: de wervingsposters voor de collectanten. Alle afdelingen kunnen al voor de officiële oplevering posters opmaken en bestellen voor de landelijk geplande collecte. “We zijn heel blij met de snelheid waarmee de oplossing voor de wervingsposters is opgeleverd”, zegt Marianne van der Poel, traffic manager bij het Rode Kruis. ”We ontvangen veel positieve reacties uit het land. We hebben hoge verwachtingen van dit publicatieplatform.” 

 

Terug naar nieuws