Library

Organiseer uw merkmaterialen als nooit tevoren.

Waar wilt u beginnen?

Wat is het Voor wie Workflow Functions & Features Voordelen

Wat is een Library

Ik wil een demo!

De Library is de mediabank oplossing van BrandSpot, ook wel DAM software genoemd. DAM staat voor Digital Asset Management en is onmisbaar als marketing tool. Het is de centrale plaats waar alle merk-items online worden opgeslagen, gedeeld en beheerd. Het niet alleen een beeldbank maar bevat vele items, van beelden, fonts en video’s tot aan ontwerpbestanden en alle soorten Office-documenten. Het bevat elk digitaal merk-item van uw organisatie.

“Ordenen, managen, zoeken, vinden en selecteren van al uw digitale bestanden.”

Voor wie is de

Library

 

De Library is voor iedere organisatie die zijn marketing bestanden op gestructureerde manier wil beheren en delen. Gebruikersrechten bepalen wie toegang heeft tot specifieke bestanden en wat men er mee kan. De gebruikersrechten zorgen ook dat de Library zowel te gebruiken is door ervaren gebruikers als minder ervaren gebruikers die maar eens paar jaar een bestand zoeken en downloaden.

De brand manager van uw organisatie heeft overzicht over alle bestanden, de versies hiervan, de gebruiksrechten en kan bepalen welke bestanden mogen worden toegepast bij het creëren van nieuwe materialen in de Studio. De Library is dé centrale plek waar iedereen heen gaat om de meest up-to-date marketing materialen te downloaden. Op deze manier is een consistente merk uitstraling geborgd.

Bent u benieuwd?

Vraag onze vrijblijvende demo aan!

Demo aanvragen

Delen & beheren van merk-items met uw DAM

Er zijn veel mediabanken op de markt, maar geen DAM is hetzelfde. Wat een DAM systeem echt onderscheidt, is de manier waarop deze geïntegreerd is met andere applicaties. Met de Library is het mogelijk om merkuitingen zoals logo’s en fonts op te slaan die aan de huisstijl voldoen. Dit gebeurt dankzij een integratie met het BrandBook, het huisstijl-handboek van BrandSpot. De afbeeldingen kunnen bovendien gemakkelijk worden ingevoegd in een sjabloon in de Studio. Bij het maken van nieuwe materialen zullen de gebruikers daarom een grote keuze hebben aan goedgekeurd beeldmateriaal. Ook is het mogelijk om bestanden direct vanuit de Library te gebruiken in externe applicaties zoals een CMS, App of Social media. Op deze manier zijn al uw kanalen altijd in sync en vindt het beheer maar plaats op één plek: de Library binnen BrandSpot.

DAM software onderscheidt zich ook door haar gebruiksvriendelijkheid. Is het terugvinden van bestanden gemakkelijk? Is het gemakkelijk de bestanden te delen? Kunnen de merkitems goed weergeven worden? Library ordent, deelt en toont items op de volgende wijze:


Ordenen

Orden en organiseer uw merk-items met behulp van onze ‘Faceted- filter’ functionaliteit zodat de gebruikers snel en eenvoudig die items vinden die ze zoeken. Filters en ‘facets’ (tags) worden afgestemd op uw organisatie en het type bestanden welke geüpload worden. Uw zoekeigenschappen kunt u instellen en opslaan op basis van uw eigen favorieten (‘Bookmark Search’).


Delen

Met BrandSpot kunt u merk-items delen met andere in- en externe gebruikers op basis van vooraf gedefinieerde rechten. Ook is het mogelijk bestanden direct te delen op Social media. Beelden kunnen worden bijgesneden (‘cropped’) in elke dimensie en direct gedownload. Het gebruik en de kwaliteit van items is te monitoren, evenals het copyright.


Weergeven

Via te selecteren weergaveopties zijn items tot in detail te bekijken. Een item is snel te vergroten en een selectie van items kan bekeken worden met de diapresentatie functie. Selecteer snel de juiste items om toe te voegen aan een eigen collectie. Details en eigenschappen (tags) van items kunnen eenvoudig worden geraadpleegd en/of aangepast.

“Alle meest recente versies, meteen beschikbaar op uw website.”

Gemakkelijk delen vanuit de beeldbank

Vanuit de Library is het mogelijk direct merkitems te delen met externen. Rollen en rechten bepalen welke items gedeeld kunnen worden door de verschillende gebruikersgroepen binnen BrandSpot. Een duidelijke melding wanneer er op een beeld copyright van toepassing is voorkomt dat uw medewerkers per ongeluk beelden posten die niet gebruikt mogen worden.


E-mail

Deel uw assets direct via een e-mail met een download link. Doelgroepen zonder login worden in staat gesteld het beeld of elk ander bestand direct te downloaden.


Permalink

Dynamische permalinks garanderen dat altijd de laatste versie van een item op uw website staat. Het aantal downloads geeft inzicht in de belangstelling voor het specifieke item.


Social media

Post uw documenten, online creaties of beelden direct op uw eigen Social Media kanalen. Er is standaard ondersteuning voor Facebook, Twitter, LinkedIn en Google+.

“Deel online met externe doelgroepen.”

Voordelen van een DAM systeem

Al uw materialen op één centrale plaats

Overzicht op alle beschikbare afbeeldingen, documenten en andere bestanden. Eén bron waar al uw medewerkers en kanalen uit putten.

Waar dan ook alles online bij de hand

Iedereen van uw organisatie kan gemakkelijk bij de materialen ongeacht locatie. De gebruikersrechten garanderen dat men alleen items ziet die men mag zien.

Lokaliseer uw merkitems in een handomdraai

Vindt de items makkelijk en snel dankzij de uitgebreide zoekfilters en de op maat in te richten eigenschappen (tagging).

Controle over kwaliteit en gebruik van items

De Library meet niet alleen de kwaliteit van afbeeldingen, maar houdt ook bij hoe vaak merkitems gebruikt worden. Ook houdt Library de copyright bij en attendeert downloaders op deze beperkingen in gebruik.

Copyright 2018 Cordeo – Sitemap – Privacy & Cookies

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren