MarketPlace

Verras uw doelgroep met een persoonlijke benadering.

Waar wilt u beginnen?

Wat is het Voor wie Workflow Functions & Features Voordelen

Wat is e-mail marketing

Ik wil een demo!

E-mailmarketing is één van de meest effectieve en kost efficiënte marketingstrategieën om in te zetten. De MarketPlace applicatie van BrandSpot levert volwaardige e-mailmarketing: e-mail campagnes kunnen gemakkelijk aangemaakt worden via de gebruiksvriendelijke editor, die voorzien van sjablonen conform de huisstijl.

“Ontwerp prachtige e-mail campagnes.”

Voor wie is MarketPlace

De MarketPlace is voor organisaties die hun doelgroepen willen activeren met behulp van e-mail campagnes of simpelweg een applicatie nodig hebben om mooie nieuwsbrieven, uitnodigingen en oproep e-mails vorm te geven en uit te sturen. Voor de marketeers is bovendien de zeer behulpzame rapportage functie aanwezig om de effectiviteit van de mailing te monitoren.

Verstuur levendige e-mails met MarketPlace

 

Wat de MarketPlace uitzonderlijk maakt ten opzichte van andere e-mail marketing diensten is dat het geïntegreerd is met andere marketing automation applicaties. Hierdoor kunt u gemakkelijk uw e-mail vormgeven conform de huisstijl die via de sjablonen al in de brand portal is geïmporteerd. U bepaald welke elementen wel en niet zijn aan te passen door gebruikers. Hierdoor is uw huisstijl altijd geborgd. Ook heeft de gebruiker alle goedgekeurde merkelementen bij de hand. Men kan direct vanuit de Library afbeeldingen toevoegen aan de mail die u opstelt in de MarketPlace.

Maak kennis met de workflow van MarketPlace:


Creëer

Creëer uw mailing conform uw huisstijl en upload uw adressenbestanden. De editor staat een flexibel ontwerp toe binnen de contouren van uw huisstijlregels. Beelden worden geplaatst vanuit de Library applicatie. Uiteraard biedt de MarketPlace beheer van adressenbestanden.


Verstuur

Een test e-mail wordt naar de gebruiker verstuurd. Op deze manier is exact te zien hoe de e-mailing eruit komt te zien in de verschillende e-mail programma’s. Zodra de test e-mail goedgekeurd is, wordt de e-mailcampagne verzonden naar de gehele mailinglijst. Dit zowel in HTML als in tekst-output indien gewenst.


Rapporteer

De rapportages bevatten alle nodige statistieken zoals de e-mails die gelezen zijn, e-mails die niet zijn aangekomen en een lijst van ontvangers die zijn uitgeschreven. Ontvangers kunnen ook kun eigen profiel aanpassen of zich eventueel uit te schrijven van de mailing zoals dit wettelijk verplicht is.

“Activeer uw doelgroepen.”

Bent u benieuwd?

Vraag onze vrijblijvende demo aan!

Demo aanvragen

Gemakkelijk e-mail campagnes samenstellen

Het is zeer eenvoudig om mooie e-mail campagnes aan te maken in de MarketPlace dankzij de templates. Binnen BrandSpot wordt overal dezelfde gebruiksvriendelijk editor interface gebruikt waardoor gebruikers snel aan de slag kunnen. Daarnaast biedt de MarketPlace vele functies en features, we lichten er een aantal uit:

Gegevens in Excel uploaden

Uw complete mailinglijst kan op gemakkelijke manier worden geladen als Excel bestand in de brand portal. Geen handmatige overtyp-sessies, geen fouten in mailadressen en namen.

Mail merge

Elke kolom in het excel bestand wordt automatisch omgezet in variabele data. U kunt zelf kiezen waar in de e-mail een van de variabele toegepast wordt. Iedere ontvanger een persoonsgerichte e-mail binnen krijgt.

Test previews

Dankzij de editor ziet u gelijk hoe de e-mail er uit komt te zien. Aanvullend is er de test mail functionaliteit, u kunt van te voren zien hoe uw e-mail campagne overkomt in bijvoorbeeld Outlook of Gmail.

“Creëer persoonlijke nieuwsbrieven dankzij de mail merge functie.”

Voordelen van een e-mail marketing service

Mooie e-mail campagnes creëren volgens de huisstijl

Uw nieuwsbrieven, uitnodigingen en oproep emails zijn mooi om te zien en voldoen compleet aan uw huisstijl dankzij de sjablonen.

Flexibele sjablonen garanderen mooie grafische uitstraling

Haal het meeste uit design, en creëer prachtige e-mail campagnes op basis van flexibele sjablonen.

Gebruik de meest effectieve marketingstrategie

Maak e-mailmarketing prioriteit binnen uw marketingstrategie met de gebruiksvriendelijke MarketPlace.

Activeer uw doelgroep met persoonsgerichte content

Spreek uw doelgroep aan met persoonlijke boodschappen doormiddel van het integreren van verschillende variabelen.

 

Copyright 2018 Cordeo – Sitemap – Privacy & Cookies

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren