Werken bij Cordeo

Waarom?

Omdat er bij Cordeo ontzettend veel mogelijkheden zijn!

Wij zijn een kleinschalige en veelzijdige organisatie waar ruimte is voor individualiteit en waarde wordt gehecht aan persoonlijke ideeën. Wij kijken naar de talenten van onze mensen en proberen mooie uitdagingen daarop in te laten spelen. Wij vinden het belangrijk dat er een gevoel van vertrouwen bestaat waar ieder van genoeg vrijheden kan genieten. Onze klanten zitten zowel in Nederland als daarbuiten waardoor werken bij Cordeo ontzettend dynamisch en internationaal is terwijl het toch vertrouwd aanvoelt. Geen dag is hetzelfde: veel klanten hebben verschillende wensen en er zijn veel verschillende projecten aan de gang. Kortom, een baan bij Cordeo betekent werken bij een inspirerende, boeiende, professionele maar zeker ook warme organisatie.

Bekijk hier onder onze vacatures of stuur ons een open sollicitatie.

Vacatures

20141124-4300-hr 20141124-4389-hr 20141124-4363-hr

Bewaren

Bewaren

BrandSpot

Brand Services Portal

BrandSpot geeft een extra impuls aan de creativiteit, effectiviteit en efficiency van uw marketing- en communicatieorganisatie. BrandSpot is als schaalbaar, configureerbaar, gestandaardiseerd en onafhankelijk Brand Services Portal snel aan te passen aan uw situatie en wensen. Brandspot versnelt de ‘time to-market’ en reduceert in- en externe operationele kosten en uren. Eén centraal platform voor het managen van al uw Brand Resources met als resultaat een overall consistente merkuitstraling.

Ervaar het zelf

Vraag een demo of factsheet aan

Liever telefonisch
contact?

038-466 9420

Bewaren

Bewaren

Copyright 2018 Cordeo – Sitemap – Privacy & Cookies

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren