Wie zijn wij?

Wie

Cordeo, opgericht door Cyril Reijnen en Willem Stalknecht, bestaat uit een hecht team en bestaat dit jaar al 17 jaar: al sinds 2001 is Cordeo meegegroeid met de snelle digitale ontwikkelingen. We zijn niet makkelijk onder een noemer te vangen: naast software ontwikkelaar zijn wij implementatie adviseur, marketingpartner en hostingpartner. Ons doel is om uit ieder merk het beste te halen met behulp van BrandSpot! Meer over onze bedrijfscultuur.

Wat

BrandSpot is een ‘in the cloud’ Brand Portal.  De zes onafhankelijk van elkaar te selecteren gebruiksvriendelijke applicaties van BrandSpot zijn ontworpen om uw Brand Management proces enorm te vergemakkelijken. Meer over BrandSpot

Waarom wij

  • Mogelijkheden

    Onze Brand Management Software biedt oneindig veel mogelijkheden. U kunt altijd en overal op een snelle en makkelijke manier content en MarCom materialen creëren, beheren, bestellen, distribueren en on- en offline uitserveren. Brochures, productsheets, web banners, e-mail newsletters, DM-acties en social media posts worden met gemak aangemaakt en beschikbaar gesteld in velen talen. Niet wat u zoekt? Als klant wordt er naar u geluisterd: wij kunnen onze standaard software zo inrichten dat het aan uw specifieke wensen voldoet! Neemt u eens een kijkje bij onze Digital Asset Manager en direct mail mogelijkheden.

  • Persoonlijke benadering

    Kiest u voor onze Brand Management Software, dan krijgt u er automatisch een complete service bij. Iedere klant heeft eigen behoeftes, waarmee wij keer op keer samen de beste oplossingen zoeken. U krijgt een eigen projectmanager die gedurende het hele traject met u samenwerkt. Onze projectmatige aanpak geeft u de garantie dat het resultaat op tijd en binnen budget wordt behaald. Bekijk hier wat onze klanten over ons zeggen.

  • Expertise

    Met meer dan 16 jaar ervaring in Brand Management, kunnen wij u diepgaande kennis garanderen. Wij zorgen ervoor dat het beheren van uw merk soepeler verloopt dan ooit te voren, en dat onze Brand Portal gemakkelijk geïmplementeerd wordt.  Meer over Cordeo

Voor wie

Voor wie niet? BrandSpot wordt onder andere gebruikt door NGO’s, retailbedrijven, hogescholen en universiteiten, horecabedrijven, politieke partijen en nog veel meer. Het mooie is: iedere organisatie geeft BrandSpot een eigen originele invulling. Onze klanten komen met vernieuwende ideeën en benutten BrandSpot op zoveel nieuwe manieren dat wij er zelf versteld van staan! Zie hier hoe.

Waar

Zwolle. Maar wij komen graag uw kant op om kennis te maken! Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende demo aan.

20141124-4404-lr

Cyril Reijnen, mede-oprichter, is verantwoordelijk voor marketing & sales en business development (channel partners).

Vóór Cordeo, was Cyril verantwoordelijk voor marketing & communicatie, creative services en corporate identity voor Baan Company (nu Infor) gedurende 5 jaar. Ook was hij 10 jaar actief in verschillende marketing- en communicatiefuncties voor DSM.

Cyril is a afgestudeerd in Culturele Antropologie (UvA) en heeft verschillende post-doc cursussen gevold in Public Relations (NGPR-B), Corporate Communications (Erasmus Universiteit Rotterdam) en Industriële Marketing.

Willem Stalknecht, mede-oprichter, is verantwoordelijk voor research & development en operations.

Vóór Cordeo, was Willem Director ERP bij Baan Company (nu Infor) en was verantwoordelijk voor hun succesvolle ERP product. Daarvoor hielp hij bij het opzetten van de Supply Chain Business unit en heeft hij verschillende jaren voor de Electronics Vertical van Baan gewerkt, met grote bedrijven zoals AMD, Philips, Solectron en Nortel. Willem begon zijn carrière als project engineer in de olie en gas industrie bij Bantrell, in Canada.

Willem heeft een master in Mechanical Engineering aan de Universiteit Twente.

BrandSpot

Brand Services Portal

BrandSpot geeft een extra impuls aan de creativiteit, effectiviteit en efficiency van uw marketing- en communicatieorganisatie. BrandSpot is als schaalbaar, configureerbaar, gestandaardiseerd en onafhankelijk Brand Services Portal snel aan te passen aan uw situatie en wensen. Brandspot versnelt de ‘time to-market’ en reduceert in- en externe operationele kosten en uren. Eén centraal platform voor het managen van al uw Brand Resources met als resultaat een overall consistente merkuitstraling.

Ervaar het zelf

Vraag een demo of factsheet aan

Liever telefonisch
contact?

038-466 9420

Copyright 2018 Cordeo – Sitemap – Privacy & Cookies

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren