Cordeo referenties

Bekijk hier onze referenties

Wij werken voor grote en kleinere organisaties, vaak actief in meerdere landen waar meertaligheid een vereiste is. Ook werken wij  voor organisaties zoals Universiteiten en Hogescholen, NGO’s en Politieke Partijen waar grip op complexe documentstromen noodzaak is. We realiseren ons dat geen klant hetzelfde is. Heeft u uitdagingen op het gebied van marketing & communicatie? Neem dan contact met ons op!

Overige referenties

BrandSpot

Brand Services Portal

BrandSpot geeft een extra impuls aan de creativiteit, effectiviteit en efficiency van uw marketing- en communicatieorganisatie. BrandSpot is als schaalbaar, configureerbaar, gestandaardiseerd en onafhankelijk Brand Services Portal snel aan te passen aan uw situatie en wensen. Brandspot versnelt de ‘time to-market’ en reduceert in- en externe operationele kosten en uren. Eén centraal platform voor het managen van al uw Brand Resources met als resultaat een overall consistente merkuitstraling.

Ervaar het zelf

Vraag een demo of factsheet aan

Liever telefonisch
contact?

038-466 9420

Copyright 2018 Cordeo – Sitemap – Privacy & Cookies

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren