Nieuwe integratie SURFconext en BrandSpot!

Onderwijsinstellingen gebruiken vele clouddiensten. SURFconext zorgt ervoor dat onderwijsinstellingen hier op een zo makkelijk mogelijke manier gebruik van kunnen maken. Via de SURFconext-infrastructuur worden authenticatie, autorisatie, groepsbeheer en afspraken over privacy en beveiliging centraal geregeld. Als marktleider voor Brand Portals in het onderwijs, met klanten als de Hogeschool Utrecht, Universiteit Maastricht en Radboud Universiteit, heeft Cordeo recentelijk ook een koppeling met SURFconext gerealiseerd. BrandSpot is nu ook geïntegreerd met SURFconext!

SURFconext is een dienst die speciaal voor de onderwijsomgeving is ontwikkelt. Met SURFconext hebben onderzoekers, medewerkers en studenten al hun cloud-based portals binnen handbereik. Met slechts één log-in account kunnen zij toegang krijgen tot al hun online portals en diensten op een veilige manier.

Onderwijsinstellingen kunnen haast niet meer zonder: SURFconext biedt zowel voordelen voor gebruikers als voor de onderwijsinstellingen zelf. Gebruikers hebben veilig en gemakkelijk toegang met het account van de instelling, en kunnen grenzeloos samenwerken met medestudenten en collega’s. Instellingen kunnen veilig en gecontroleerd gebruik maken van cloudoplossingen binnen de eigen omgeving. Ook kunnen zij makkelijk hun eigen diensten delen met andere instellingen.

We zijn er trots op dat SURFconext nu ook volledig geïntegreerd is met BrandSpot en dat wij weer kunnen bijdragen aan het vergemakkelijken van het werk van onze klanten!

Klik hier voor meer informatie over SURFconext.

Terug naar nieuws