Vacature Innovatieve Systeem & Applicatie Beheerder (Zwolle)

Ben jij die veelzijdige IT’er die denkt in oplossingen en graag projectmatig werkt, maar ook van een goede en ontspannen werksfeer geniet? Dan wil Cordeo in Zwolle graag met je kennismaken!

Wat ga je doen?

Als Systeem & Applicatie Beheerder ben jij verantwoordelijk voor het ontwerp en beheer van de infrastructuur waar onze applicaties op draaien. Je leert alle ins- en outs kennen van onze softwareoplossing BrandSpot en wordt de centrale vraagbaak voor collega’s en klanten. Je voelt je fijn in de rol van Troubleshooter, waarbij je zelfstandig met oplossingen komt voor doorlopende innovatie.

Wie ben jij?

Voor deze functie kijken wij uit naar een kandidaat mettyping-sepia

  • MBO+ werk- en denkniveau;
  • Werkervaring in een vergelijkbare functie van minimaal 1-2 jaar;
  • Ervaring met Linux;
  • Ervaring met PHP is een pré;
  • Ervaring met PostgreSQL en NGINX is een pré.

Als aanvulling op jouw kennis en ervaring, vinden wij de volgende competenties belangrijk:

  • Ambitieus, zorgvuldig, stressbestendig, klant- en resultaatgericht
  • Communicatief vaardig (zowel mondeling als schriftelijk)
  • Uitstekend samenwerkend vermogen

Wat wij je bieden:

Wij bieden je een aantrekkelijke fulltime functie, 40 uur per week, als Systeem & Applicatie Beheerder in een dynamische en groeiende organisatie met afwisselende werkzaamheden. Je krijgt de kans om aan de slag te gaan met het dagelijkse beheer van de systemen en applicaties én werkt mee aan het oplossen van klantspecifieke vragen. Je werkt in een ambitieus en enthousiast team en je kunt rekenen op een goed arbeidsvoorwaardenpakket en ruime mogelijkheden om je persoonlijk te ontwikkelen.
Meer over werken bij Cordeo.

Over Cordeo

Cordeo ontwikkelt en implementeert software op het gebied van Brand Resource Management. Met onze SaaS Brand Management Portals is de klant in staat grip te krijgen op het marketing- en communicatieproces. Wij streven ernaar om de beste standaard, schaalbare en flexibele Brand Management oplossing te bieden die beschikbaar is. Met onze oplossingen hebben wij een brede groep internationale klanten aan ons weten te binden zoals softwaregigant Infor en MSD Animal Health, maar ook overheidsinstellingen en onderwijsorganisaties zoals de Nederlandse Staatsloterij, Universiteit Maastricht, Universiteit van Amsterdam, Hogeschool Utrecht en Hogeschool Windesheim.

Interesse?

Dan zien we je sollicitatie met belangstelling tegemoet. Stuur je motivatie en CV uiterlijk 18 december per e-mail naar hr@cordeo.com. Je krijgt van ons binnen 5 werkdagen een reactie. Voor meer informatie of vragen kun je telefonisch contact opnemen met Manon Adema, telefoonnummer 038-4669420.

Bewaren

Bewaren

Bewaren