Terminologie

BrandSpot BrandBook

Het BrandSpot huisstijlhandboek BrandBook faciliteert en ondersteunt uw mensen wereldwijd bij het consistent toepassen van de huisstijl.
Lees verder over het BrandSpot BrandBook of neem contact op.

BrandSpot DesignManager

De BrandSpot DesignManager is een plug-in applicatie voor templates in inDesign. Met de DesignManager definieert, automatiseert en controleert u een correcte inzet van uw huisstijl vastgelegd in dynamische en flexibele sjablonen.
Lees verder over de BrandSpot DesignManager of neem contact op.

BrandSpot Library

De BrandSpot Library is een Digital Asset Manager die het mogelijk maakt om alle merkassets op één centrale plaats beschikbaar te hebben. Daarnaast is het mogelijk om zoekfilters in te stellen die aansluiten bij uw organisatie.
Lees verder over de BrandSpot Library of neem contact op.

BrandSpot MarketPlace

Met BrandSpot MarketPlace stelt u uw medewerkers in staat om zelf direct marketing campagnes met variabele data samen te stellen. Dit kunnen bijvoorbeeld DM campagnes, uitnodigingen of oproepkaarten zijn die middels een gebruiksvriendelijke interface naar het eindresultaat in print of e-mail leiden.
Lees verder over de BrandSpot MarketPlace of neem contact op.

BrandSpot Studio

In de BrandSpot Studio kunnen gebruikers volgens de huisstijlrichtlijnen eenvoudig verschillende soorten materialen creëren zoals brochures, leaflets, mailings en productsheets.
Lees verder over de BrandSpot Studio of neem contact op.

BrandSpot WebShop

De BrandSpot WebShop is een volledig geïntegreerde bestelomgeving voor uw marketingmaterialen en merchandising. Zodra u marketingmateriaal publiceert komt het direct beschikbaar in uw webshop. U heeft de controle over bestellingen en budgetten.
Lees verder over de BrandSpot WebShop of neem contact op.

Creating on Demand

Naast printing on demand is er creating on demand, dat wil zeggen dat niet alleen hetgeen besteld is on demand geprint wordt maar dat het boek of de brochure ook on demand gecreëerd wordt. Hierdoor zal de samenstelling van het product steeds verschillen, wat het product een uniek en persoonlijk karakter geeft.
Lees verder over Creating on Demand

Digital Asset Management (DAM)

De term Digital Asset Management, ofwel DAM, wordt in de print- en publishingindustrie gebruikt om het beheer-, de opslag- en de distributie van digitale bestanden (digital asset) aan te duiden.
Lees verder over Digital Asset Management

Huisstijlhandboek

Een huisstijlhandboek is een document waarin de richtlijnen met betrekking tot het toepassen van de huisstijl van een bedrijf staan. Het gaat hierbij dan bijvoorbeeld om het gebruik van het logo en waar en hoe het logo gebruikt mag worden. Daarnaast geeft het huisstijlhandboek aan welke kleuren gebruikt mogen worden inclusief de kleurcodes en het gebruik van lettertypes.

Marketing operations management (MOM)

Het inregelen van mensen, processen en technologie om marketingactiviteiten te ondersteunen en om de marketing effectiviteit te optimaliseren.

Marketing Resource Management (MRM)

Een Marketing Resource Management systeem (MRM) is een platform voor merkbeheer waarin de marketingactiviteiten voor zowel print, social media, digitaal en mobiele media compleet geïntegreerd zijn. Met marketing resource management software heeft u grip op al uw marketingactiviteiten, de projectplanning en de zekerheid van een consistente opzet van marketingmaterialen.
Lees verder over Marketing Resource Management

Print on Demand (POD)

Printing on demand is een systeem waarbij een boek of brochure in een kleine oplage besteld en gedrukt / geprint kan worden. Dat kan al vanaf 1 stuk.
Lees verder over Printing on Demand

Bekijk ook: BrandSpot | MarketPlace | Library

Ervaar het zelf

Vraag een demo of factsheet aan

Liever telefonisch
contact?

038-466 9420

Copyright 2018 Cordeo – Sitemap – Privacy & Cookies

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren