Creating on demand

Niet alleen wordt het boek of de brochure geprint on-demand, het wordt ook pas on-demand gecreëerd. De samenstelling van wat wordt aangevraagd zal hierdoor steeds verschillen.

Voorbeeld
Een aankomend HBO student wil informatie over bepaalde studies hebben. In de meeste gevallen zoekt een medewerker van de desbetreffende hogeschool na aanvraag de brochures van de opleidingen bij elkaar en verstuurt deze vervolgens naar de student.
Nadeel van dit systeem is dat er brochures van elke opleiding op voorraad moeten zijn. Er komt veel handmatig werk bij kijken en de kosten zijn hoog.

In een create-on-demand systeem vraagt de aankomend student online informatie op van de diverse opleidingen. Vervolgens wordt de juiste informatie van de opleidingen geautomatiseerd bij elkaar gezocht en hier wordt één brochure van gemaakt. De digitale brochure krijgt hierdoor een uniek karakter met een persoonlijke touch doordat in de aanhef en in de brochureteksten zelf de naam van de student wordt gebruikt. Vervolgens kan de brochure, indien gewenst, doorgestuurd worden naar de drukker die de brochure drukt en verstuurt aan de aanvrager.
Voordeel van dit systeem is dat er geen voorraad hoeft te zijn. Er zijn geen handmatige acties nodig, alle brochures zijn persoonlijk en uniek van karakter en de kosten zijn laag.

Wilt u meer weten over creating-on-demand of heeft u interesse in een vrijblijvende demo, neem dan contact met ons op.

Copyright 2018 Cordeo – Sitemap – Privacy & Cookies

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren