Print on Demand

Printing-on-Demand is een methode die het mogelijk maakt om een boek of brochure in een kleine oplage online te bestellen en te laten drukken. Dit kan al vanaf 1 stuk. Hetgeen besteld is wordt via een digitale druktechniek gedrukt en ingebonden. De drukker begint er pas aan als er een bestelling is binnengekomen. Dit is een groot voordeel ten opzichte van andere printtechnieken waarbij het alleen maar mogelijk was om in grote oplagen te printen of drukken.

BrandSpot is geen traditionele print-on-demand of web-to-print software maar is een creating-on-demand systeem. Dit is software waarmee gepersonaliseerde creaties worden gemaakt en vervolgens geautomatiseerd worden uitgeprint of digitaal worden verstuurd via een print-on-demand systeem. Met de BrandSpot software kunt u eenvoudige handelingen verrichten als visitekaartjes, flyers, posters e.d. creëren en drukken, maar de software is met name geschikt voor het on-demand creëren van standaard en op maat gemaakte documenten die voldoen aan uw huisstijl.

Bekijk ook: BrandBook | Studio | WebShop

Copyright 2018 Cordeo – Sitemap – Privacy & Cookies

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren