Vacature Accountmanager

Ben jij die doortastende Accountmanager die graag het uiterste uit iedere situatie haalt, maar ook van een goede werksfeer geniet? Dan wil Cordeo in Zwolle graag met je kennismaken!

Wat ga je doen?

Als Accountmanager ben jij verantwoordelijk voor het onderhouden van bestaande klantrelaties. Jij weet als deskundig gesprekspartner welke vragen je moet stellen om specifieke doelen en behoeften van de klant te achterhalen. Hierdoor weet jij de klant een passend advies te geven bij het optimaal inzetten en uitbreiden van onze softwareoplossing BrandSpot. Verder ben jij (mede)verantwoordelijk voor het verder positioneren van BrandSpot. Jij ontdekt de kansen in de markt; jij bent op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Met jouw commerciële drive en wil om successen te bereiken weet jij tot het gewenste resultaat te komen.

Wie ben jij?

Voor deze functie kijken wij uit naar een zelfverzekerde kandidaat met

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Aantoonbare ervaring als Accountmanager;
  • Kennis van en/of affiniteit met IT-dienstverlening en marketing;
  • Een commerciële instelling om successen te bereiken.

Als aanvulling op jouw kennis en ervaring, vinden wij de volgende competenties belangrijk:

  • Uitstekende beheersing van Nederlandse en Engelse taal;
  • Pro-actief, gemotiveerd, klant- en resultaatgericht;
  • Communicatief vaardig (zowel mondeling als schriftelijk);
  • Uitstekend samenwerkend vermogen.

Wat wij je bieden:

Wij bieden je een aantrekkelijke fulltime functie, 40 uur per week, als Accountmanager in een dynamische en groeiende organisatie met afwisselende werkzaamheden. Wij vragen veel van je, maar daar staat tegenover dat wij jou voldoende ruimte bieden om je te blijven ontwikkelen. Je werkt in een ambitieus en enthousiast team en je kunt rekenen op een goed arbeidsvoorwaardenpakket.

Over Cordeo

Cordeo ontwikkelt en implementeert software op het gebied van Brand Resource Management. Met onze SaaS Brand Management Portals is de klant in staat grip te krijgen op het marketing- en communicatieproces. Wij streven ernaar om de beste standaard, schaalbare en flexibele Brand Management oplossing te bieden die beschikbaar is. Met onze oplossingen hebben wij een brede groep internationale klanten aan ons weten te binden zoals softwaregigant Infor en MSD Animal Health, maar ook overheidsinstellingen en onderwijsorganisaties zoals de Nederlandse Staatsloterij, Universiteit Maastricht, Universiteit van Amsterdam, Hogeschool Utrecht en Hogeschool Windesheim.

Interesse?

Dan zien we je sollicitatie met belangstelling tegemoet. Stuur je motivatie en CV uiterlijk 18 april per e-mail naar hr@cordeo.com. Je krijgt van ons binnen 5 werkdagen een reactie.
Voor meer informatie of vragen kun je telefonisch contact opnemen met Manon Adema, telefoonnummer 038-4669420.