Vacature Business Development Manager

Bezit jij de gunfactor? Win jij vertrouwen met jouw persoonlijkheid? En ben jij vastberaden het uiterste uit jezelf te halen? Dan wil Cordeo in Zwolle graag met je kennismaken!

Wat ga je doen?

Als Business Development Manager ben jij verantwoordelijk voor de groei van het klantenbestand van Cordeo. Met jouw kennis zie jij de kansen in de markt en weet jij precies hoe hierop in te spelen. Vanaf het eerste contact ben jij de vakspecialist en op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Jij weet met een persoonlijke en vakinhoudelijke betrokkenheid door te dringen tot de kern van de eisen en wensen van de potentiële klant. Met als gevolg een optimaal resultaat: onze softwareoplossing BrandSpot als passende oplossing bij een tevreden klant.

Waarom jij?

Met BrandSpot bieden wij een unieke Brand Management software oplossing. Jij weet jouw gesprekspartner te informeren en adviseren over de beste invulling van BrandSpot bij de klant, zodat er een optimale aansluiting is op de wensen en behoeften. Jij inspireert, en weet de klant op een natuurlijke wijze te overtuigen van de kracht van BrandSpot. Hierbij word je ondersteund door

–       Jouw aantoonbare verkoopervaring, bij voorkeur softwareoplossingen en ‘solution selling’;
–       jouw affiniteit met ICT en marketing;
–       jouw pro-activiteit en jouw doortastendheid;
–       een intensieve samenwerking met jouw collega’s.

De voordelen van Cordeo

–       Fulltime dienstverband, 40 uur
–       25 vakantiedagen
–       Bonusregeling
–       Pensioenregeling
–       Ontspannen werksfeer
–       Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
–       Interessante klanten
–       Dynamische en groeiende organisatie

Over Cordeo

Cordeo ontwikkelt en implementeert software op het gebied van Brand Resource Management. Door te werken met de nieuwste technieken willen wij voorop blijven. Door onze inspanning wordt onze software gezien als zeer innovatief en een groot succes bij klanten als Infor, MSD Animal Health, de Nederlandse Loterij Organisatie, Gemeente Amsterdam en ook de Nationale Politie. Al jaren kiezen onderwijsorganisaties als Universiteit van Amsterdam, Universiteit Maastricht, Hogeschool Utrecht en Hogeschool Windesheim voor onze softwareoplossing.

Interesse?

Dan zien we je sollicitatie met belangstelling tegemoet. Stuur je motivatie en CV per e-mail naar hr@cordeo.com. Je krijgt van ons binnen 5 werkdagen een reactie.
Voor meer informatie of vragen kun je telefonisch contact opnemen met Manon Adema, telefoonnummer 038-4669420.

Bewaren