Vacature Junior Projectmanager (Zwolle)

Ben jij die startende professional met veel energie die graag projectmatig werkt, maar ook van een goede en ontspannen werksfeer geniet? Dan wil Cordeo in Zwolle graag met je kennismaken!

Wat ga je doen?

Als Junior Projectmanager ben jij verantwoordelijk voor de nieuw op te starten projecten en voor het uitbouwen van de bestaande projecten. Tijdens de projecten neem jij zowel een adviserende als uitvoerende rol in. In overleg met de verschillende betrokken partijen breng jij de eisen en wensen van de klant in kaart. Jij gebruikt jouw grafische kennis om onze softwareoplossing BrandSpot te implementeren bij de klant. Tenslotte zorg jij voor een vlekkeloze afwikkeling van het project.

Wie ben jij?

Voor deze functie kijken wij uit naar een kandidaat metcomputer-1185637_1280

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Affiniteit met grafisch ontwerp en ICT;
  • Kennis en ervaring met Indesign is een pré;
  • Uitstekende beheersing van Nederlandse en Engelse taal.

Als aanvulling op jouw kennis en ervaring, vinden wij de volgende competenties belangrijk:

  • Ambitieus, zorgvuldig, stressbestendig, klant- en resultaatgericht;
  • Communicatief vaardig (zowel mondeling als schriftelijk)
  • Uitstekend samenwerkend vermogen

Wat wij je bieden:

Wij bieden je een aantrekkelijke fulltime functie, 40 uur per week, als Projectmanager in een dynamische en groeiende organisatie met afwisselende werkzaamheden. Je krijgt de kans om echt het verschil te maken in unieke, innovatieve projecten voor (inter)nationale klanten. Je werkt in een ambitieus en enthousiast team en je kunt rekenen op een goed arbeidsvoorwaardenpakket en ruime mogelijkheden om je persoonlijk te ontwikkelen.

Over Cordeo

Cordeo ontwikkelt en implementeert software op het gebied van Brand Resource Management. Met onze SaaS Brand Management Portals is de klant in staat grip te krijgen op het marketing- en communicatieproces. Wij streven ernaar om de beste standaard, schaalbare en flexibele Brand Management oplossing te bieden die beschikbaar is. Met onze oplossingen hebben wij een brede groep internationale klanten aan ons weten te binden zoals softwaregigant Infor en MSD Animal Health, maar ook overheidsinstellingen en onderwijsorganisaties zoals de Nederlandse Staatsloterij, Universiteit Maastricht, Universiteit van Amsterdam, Hogeschool Utrecht en Hogeschool Windesheim.
Meer over werken bij Cordeo.

Interesse?

Dan zien we je sollicitatie met belangstelling tegemoet. Stuur je motivatie en CV uiterlijk 14 maart per e-mail naar hr@cordeo.com. Je krijgt van ons binnen 5 werkdagen een reactie. Voor meer informatie of vragen kun je telefonisch contact opnemen met Manon Adema, telefoonnummer 038-4669420.