Vacature Sales Manager (New Business)

Ben jij die authentieke en energieke verkoper die het uiterste uit zichzelf haalt, maar ook van een goede werksfeer geniet? Dan wil Cordeo in Zwolle graag met je kennismaken!

Wat ga je doen?

Als Sales Manager ben jij verantwoordelijk voor het complete verkooptraject. Met jouw kennis zie jij de kansen in de markt en weet jij precies hoe hier op in te spelen. Vanaf het eerste contact ben jij de vakspecialist en op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Jij weet met een persoonlijke en vakinhoudelijke betrokkenheid door te dringen tot de kern van de eisen en wensen van de potentiële klant. Met als gevolg een optimaal verkoopresultaat: onze softwareoplossing BrandSpot als passende oplossing bij een tevreden klant.

Wie ben jij?

Voor deze functie kijken wij uit naar een kandidaat met

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Aantoonbare verkoopervaring, bij voorkeur softwareoplossingen en ‘solution selling’;
  • Affiniteit met ICT en marketing;
  • Uitstekende beheersing van Nederlandse en Engelse taal.

Als aanvulling op jouw kennis en ervaring, vinden wij de volgende competenties belangrijk:

  • Pro-actief, slagvaardig, klant- en resultaatgericht
  • Communicatief vaardig (zowel mondeling als schriftelijk)
  • Uitstekend samenwerkend vermogen

Wat wij je bieden:

Wij bieden je een aantrekkelijke fulltime functie, 40 uur per week, als Sales Manager in een dynamische en groeiende organisatie met afwisselende werkzaamheden. Jij weet het verschil te maken en tot resultaten te komen, wij bieden jou hiervoor volop de ruimte. Je werkt in een ambitieus en enthousiast team en je kunt rekenen op een goed arbeidsvoorwaardenpakket en ruime mogelijkheden om je persoonlijk te ontwikkelen.

Over Cordeo

Cordeo ontwikkelt en implementeert software op het gebied van Brand Resource Management. Met onze SaaS Brand Management Portals is de klant in staat grip te krijgen op het marketing- en communicatieproces. Wij streven ernaar om de beste standaard, schaalbare en flexibele Brand Management oplossing te bieden die beschikbaar is. Met onze oplossingen hebben wij een brede groep internationale klanten aan ons weten te binden zoals softwaregigant Infor en MSD Animal Health, maar ook overheidsinstellingen en onderwijsorganisaties zoals de Nederlandse Staatsloterij, Universiteit Maastricht, Universiteit van Amsterdam, Hogeschool Utrecht en Hogeschool Windesheim.
Meer over werken bij Cordeo.

Interesse?

Dan zien we je sollicitatie met belangstelling tegemoet. Stuur je motivatie en CV uiterlijk 21 maart per e-mail naar hr@cordeo.com. Je krijgt van ons binnen 5 werkdagen een reactie. Voor meer informatie of vragen kun je telefonisch contact opnemen met Manon Adema, telefoonnummer 038-4669420.