Veilig Verkeer Nederland kiest voor BrandSpot van Cordeo

Veilig Verkeer Nederland (VVN) is dé maatschappelijke organisatie die -al meer dan 80 jaar- werkt aan verkeersveiligheid in Nederland. Iedereen is verkeersdeelnemer, iedereen heeft belang bij veilig verkeer. VVN streeft er naar om zoveel mogelijk mensen en organisaties te inspireren, te stimuleren en actief te betrekken bij verkeersveiligheid.

José de Jong, woordvoerder van VVN: “VVN wilde een beeldbank, omdat overal in de organisatie beelden werden bewaard en er zo een onoverzichtelijke situatie was ontstaan. Met een beeldbank kunnen alle beelden op één centrale plek worden bewaard en makkelijk worden teruggevonden en gecategoriseerd. Daarnaast kan er per doelgroep worden bepaald wie welke beelden kan downloaden. Van de drie leveranciers kwam de beeldbank van Cordeo qua kosten en mogelijkheden als beste uit de bus”.

“Wij werken sinds een aantal maanden met de beeldbank van Cordeo. Met hen is het prettig samenwerken. Zij begrijpen wat wij willen en zij doen wat ze beloven. De vragen die wij hadden tijdens de opstart zijn beantwoord en opgelost. Het systeem voldoet aan onze verwachtingen!”

Veilig Verkeer Nederland maakt gebruikt van de Digital Asset Manager, Library, binnen de brand services portal BrandSpot van Cordeo. Beelden, maar ook andere bestanden zoals multimedia bestanden, Office bestanden, Indesign bestanden en print bestanden kunnen in de Library eenvoudig worden opgeslagen, beheerd en gevonden. Bestanden kunnen ook worden gedeeld via Facebook, LinkedIn, Google+ en Twitter. Ook gaat Veilig Verkeer Nederland diverse communicatie uitingen creëren met BrandSpot.

Over Cordeo en BrandSpot

Cordeo is actief in het specialisme Brand Resource Management: organisaties in staat stellen om hun mensen en middelen efficiënter in te zetten bij het creëren, beheren, bestellen en on- en offline uitserveren van hun merk-, communicatie- en marketing-uitingen. BrandSpot maakt dit mogelijk.

In eigen beheer snel en eenvoudig zowel basic als meer complexe marketing- en communicatie-uitingen creëren, wijzigen, beheren, bestellen en deze on- en offline uitserveren beschrijft de essentie van BrandSpot. Van brochure, productsheet tot webbanner, van Direct Marketing campagnes tot het opstellen en plaatsen van posts op social media. Alles binnen één platform via zes te selecteren gebruiksvriendelijke applicaties. Grip op inhoud en budget ontstaat door geautomatiseerde workflows en rapportages. De afhankelijkheid van derde partijen en bijbehorende kosten neemt af. De focus op de relevantie van de boodschap, op klanten en op kansen en ontwikkelingen neemt toe.

Terug naar nieuws