Whitepaper digitale toegankelijkheid

Zet het waarborgen van digitale toegankelijkheid maar op uw agenda in 2018. En in 2019. Want bent u al op de hoogte van de wetgeving over digitale toegankelijkheid? Zo is bijvoorbeeld de (semi-)overheid verplicht om onder andere websites en digitale documenten toegankelijk te maken voor iedereen. Zij moeten zich houden aan de Europese open standaard voor digitale toegankelijkheid. Zo kunnen ook mensen met een visuele beperking gebruik maken van digitale dienstverlening. Ook voor andere branches is digitale toegankelijkheid belangrijk.

Wat is digitale toegankelijkheid?

Digitale toegankelijkheid betekent toegankelijkheid van digitale informatie en diensten. Iedereen moet gebruik kunnen maken van de mogelijkheden die het internet, smartphones en computers bieden. Sinds 2016 is er al een Europese richtlijn voor digitale toegankelijkheid van kracht en vanaf 1 juli 2018 is het tijdelijk besluit digitale toegankelijkheid overheid in werking getreden. Met name op het gebied van PDF-documenten, zijn er vaak nog grote stappen te zetten. Maar hoe komt u aan een toegankelijke PDF?

Universal Accessibility: mogen wij u meer vertellen?

Wij vertellen u in onze Whitepaper meer over Universal Accessibility en de Webrichtlijnen. Daarnaast leest u meer over de tooling die u helpt bij het creëren van een toegankelijke PDF. Met de mogelijkheden binnen BrandSpot bent u weer een stap dichter bij een voor iedereen toegankelijke digitale omgeving.

Download nu vrijblijvend de Whitepaper

Maak uw PDF-documenten leesbaar voor iedereen.

Door op 'versturen' te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.

Copyright 2018 Cordeo – Sitemap – Privacy & Cookies

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren