Windesheim maakt opleidingsbrochures op maat

In deze tijd van globalisering en snelheid komt er een overvloed van informatie op ons af. Headlines, afbeeldingen en zelfs video’s bepalen inmiddels onze perceptie in de wereld. Om ons hoofd boven water te houden en alleen de voor ons relevante informatie op te nemen moeten wij selectiever worden, en dat is juist wat met de digitalisering moeilijker dan ooit is geworden!

Organisaties en bedrijven die publiciteit willen maken moeten daarom hierop inspelen: niet alleen het aanbod aan informatie vergroten maar juist óók het werk van de potentiële cliënten uit handen nemen. Oftewel, de informatie alvast in relevantie voorschotelen. Zo komt de potentiële klant snel en makkelijk in aanraking met de informatie die de klant nodig heeft en graag zou willen lezen.

Hogeschool Windesheim, die een breed aanbod aan verschillende opleidingen heeft, realiseerde zich dat er veel op potentiële studenten afkomt bij het maken van een studiekeuze. Niet alleen moet de student begrijpen welke richting zijn/haar leven zal nemen, ook moet de student kiezen tussen veel vergelijkbare en mogelijk overlappende studies.

Om het de aankomende student te vergemakkelijken, geeft Hogeschool Windesheim daarom de mogelijkheid om via de website zelf een brochure samen te stellen met alleen informatie over de opleidingen waarin hij of zij geïnteresseerd is.
Cordeo heeft dit mogelijk gemaakt binnen BrandSpot. De aankomende student vult enkele persoonlijke gegevens in, kiest de wijze waarop de unieke samengestelde en gepersonaliseerde brochure moet worden aangeleverd en selecteert één of meerdere opleidingen. Automatisch wordt er informatie over onder andere de hogeschool aan de brochure toegevoegd.

Geertjan de Grip van de afdeling On- en Offline Marketing & Communicatie Windesheim is er zeer over te spreken:

“Wij werken met plezier samen met Cordeo en de nieuwe bestel methode die Cordeo samen met ons heeft ontwikkeld voor gepersonaliseerde brochures werkt uitstekend!”

 

Bekijk hier de video over deze BrandSpot oplossing.

Terug naar nieuws